Kolekcija iz topola

Lesene izdelke odlikuje premišljeno oblikovanje, trdnost, natančna izdelava in toplina. Izdelki narejeni iz topolovega lesa so izredno lahki zaradi česar je z njimi lahko rokovati in so zelo prijetni na otip.

Za podatke o posameznih izdelkih kliknite na puščico na dnu slike (če je na voljo).

Z guganjem na morskem psu TwinFin otrok razvija motoriko obenem pa ga gugalnik popelje v svet morskih doživetij. Gugalnik je primeren za enega ali dva otroka od 18 mesecev starosti.
Repna plavut na eni strani in na drugi strani navzgor zavihan nos varujeta, da otrok ne zdrsne iz gugalnika. Hrbtni plavuti z ročaji sta na sedalo privijačeni. Vsako plavut se lahko obrne za 180 stopinj s čimer se regulira oddaljenost ročajev od sedišča.
Dodan temnejši furnir in detajli kot so zobje iz filca, lesketajoče oči ter plavuti dodajo značilni skoraj realistični karakter. Na spodnjih ukrivljenih robovih je pričvrščena vrv, ki varuje tla.
Gugalnik nudi veliko veselja in zabave hkrati pa podpira razvojne mejnike, vključno s sedenjem, ravnotežjem, vpliva na razvoj grobih motoričnih sposobnosti in spodbuja interakcijo med otroci.

Birdfeeder wood space

Poganjalček Vroom je namenjen otrokom od 1. do 6. leta starosti in je primeren za notranje prostore oz. gladke površine. Možnost nastavitve sedeža in krmila omogočata, da poganjalček raste skupaj z otrokom. Podvozje v obliki rolke nudi prostor za stopala in ima zaščitni odbijač. Nizko ogrodje v sredini omogoča enostavno in varno sedanje in sestopanje.
Pri najmlajših je vožnja s takim poganjalčkom lahko prva samostojna vožnja v življenju. Trdna in kompaktna lesena konstrukcija pa zagotavlja varno vožnjo tudi bolj zahtevnim uporabnikom. Ključna lastnost sobnega poganjalčka so vrtljiva kolesa, ki omogočajo premikanje v vse smeri. Za razliko od večine poganjalčkov, se ta lahko vrti za 360 stopinj, zaradi česar je enostavno priti iz tesnih prostorov in slepih ulic.
Poganjalček nudi veliko veselja in zabave hkrati pa podpira razvojne mejnike, vključno s sedenjem, ravnotežjem, krmiljenjem in ključnimi grobimi motoričnimi veščinami.

Večnamenska modularna pručka Tatami ponuja širok spekter uporabe. Zgornja površina izhaja iz kvadratne oblike, ki se zaključuje s konveksnimi in konkavnimi robovi. Takšna površina omogoča udobno sedenje, varno stopanje in praktično površino za odlaganje, odvisno od namena uporabe. Ker modularni sistem temelji na kvadratni mreži, se Tatamiji z izmeničnim obračanjem za 90 stopinj sklapljajo med seboj v neskončnem številu. Široko postavljene noge zagotavljajo stabilnost in varno uporabo. Lahek, svetel topolov les poskrbi za prijeten videz in lahko rokovanje z izdelkom.
Tatami lahko služi kot pručka, stolček, mizica, tabure, poličnik, itn. Njegova posebnost pa je v tem da se s pripenjanjem novih kosov poveča uporabna površina. Na ta način lahko namesto stolčka nastane klop, miza ali kaj drugega. Namen je, da si uporabnik prilagodi sestav na način, ki mu najbolj odgovarja.
Otrokom služijo Tatamiji za sestavljanje različnih prostorskih kompozicij povezanih z igro. Najmlajši pa lahko prevrnjen Tatami uporabljajo tudi kot stolček z naslonjalom. Mehko zaobljeni robovi zmanjšujejo možnost poškodb ob morebitnih udarcih.

Večnamenska pručka (Step stool) ima široko površino zaradi česar je stabilna in varna. Je zelo lahka in priročna za prenašanje. Pručke se zlagajo ena na drugo.
Meditacijska pručka je ergonomsko oblikovana za stabilen položaj med meditacijo. Noge omogočajo nagib sedala, tako da se naklon prilagodi posamezniku. To omogoča optimalno vzravnano hrbtenico, ki se ne seseda v predelu križa. Pručka je zelo lahka in priročna za prenašanje.

Ptičja krmilnica je ročno narejena v ribniški dolini, kjer imajo dolgo in bogato tradicijo izdelave lesenih izdelkov. Oblika krmilnice deluje lahkotno - kot da bi lebdela v zraku - ter ponazarja letenje ptic. Krmilnica je narejena v hrastovem lesu.